Offerte aanvraagBrochure aanvraag

Bezoek onze showrooms

GERAARDSBERGEN

Astridlaan 144
9500 Geraardsbergen

TERNAT
Assesteenweg 125
1740 Ternat

 Met verlof van
13/07 tot en met 6/08 

NL - FR

Houten deuren

Is er voor jou niets mooier, warmer en charmanter dan een echte houten deur? Maar wel een die stevig is, veilig afgesloten kan worden en mooi afgewerkt is, bijvoorbeeld met een aangepaste beglazing?

Een houten deur is sowieso ecologisch verantwoord. En met een van Ramen Op Maat ben je zeker dat hij past en voldoet aan jouw eisen voor een eigentijdse, kwaliteitsvolle deur.

Met houten deuren van Ramen Op Maat kies je voor topkwaliteit in een topuitvoering. 100% gelamelleerd-gelijmde deuren van 68 mm, met slotsystemen die beantwoorden aan de strengste normen op de markt en een unieke slimme dichting aan de onderzijde. Het maatwerk krijg je erbij.

Houten deuren van Ramen Op Maat zijn stuk voor stuk pareltjes van ambachtelijke precisie. Je hebt de keuze uit 47 modellen, meer dan 1.000 extra mogelijkheden en een uitgebreid kleurenpalet. Zo vind je steeds de deuren die bij je woning en je ramen passen. En voor het maatwerk zorgen wij.

Welk sierglas vind je mooi? En welk soort panelen spreekt je aan? Bij Ramen Op Maat kan je kiezen uit een rijk gevarieerd assortiment decoratieve glaspanelen die ook nog eens isoleren als de beste.

     

Waarom kiezen voor Ramen Op Maat?

  • Ramen, deuren, poorten en rolluiken van topkwaliteit
  • Een eenvoudig doelgericht stappenplan
  • Oplossingsgericht maatwerk, plaatsing en afwerking
  • Garantie tot 15 jaar

Een offerte aanvragen of een concrete vraag stellen?

Neem contact op