Offerte aanvraagBrochure aanvraag

Bezoek onze showrooms

GERAARDSBERGEN

Astridlaan 144
9500 Geraardsbergen

TERNAT
Assesteenweg 125
1740 Ternat

 Met verlof van
13/07 tot en met 6/08 

NL - FR

Over ons

Ramen Op Maat is sinds 2008 op de ramen- en deurenmarkt actief. De oprichters hadden van het begin een duidelijke visie: oplossingen aanbieden, afgestemd op de nieuwe en toekomstige behoeften van bouwers en vernieuwbouwers. Ramen Op Maat werkt daarom nauw samen met een Belgische constructeur die al meer dan 60 jaar toonaangevend is in de sector als profielontwerper en assemblagespecialist. Hier volgen ze de nieuwe trends op de voet en spelen ze in op de snel evoluerende isolatie-, veiligheids- en comfortwensen van de ramen- en deurenklant.

Ramen Op Maat voegt daar zijn frisse, oplossingsgerichte kijk op maatwerk, plaatsing en afwerking aan toe. Met adviseurs die je begeleiden door het hele proces en een gedetailleerd stappenplan dat je het best mogelijke resultaat garandeert. Met vakkundig opgeleide eigen plaatsers die vertrouwd zijn met alles van montage en afwerking. En vooral: met een uitgebreid gamma ramen, deuren en poorten die behoren tot de technisch meest vooruitstrevende en duurzaamste op de markt.

Het perfecte resultaat bestaat. Ramen Op Maat werkt er naartoe via een simpel, doelgericht Stappenplan. Stap je even mee?

Ramen Op Maat Stappenplan

 • Stap 1

  Kom kiezen in onze toonzaal. Maak er alvast kennis met onze producten, de verschillende materialen en keur de afwerking van onze PVC-, aluminium- en houtproducten. Welkom!

 • Stap 2

  Je keuze gemaakt? In onze toonzaal of op onze website? Mail of bel ons voor een kosteloze afspraak met onze adviseur. Zo kan je met hem je plannen bespreken. Ga je renoveren, dan komen we graag bij je thuis om de situatie op te meten en vervolgens te bespreken. Gaat het om een nieuwbouw, dan nodigen we je graag uit voor een bespreking in onze toonzaal of bij je aannemer of architect.

 • Stap 3

  Uiteraard wil je weten wat je koopt. Je krijgt hiervoor een meer gedetailleerde uitleg, onze toonzaalmodellen en de nodige technische informatie. Op basis van je keuze en je wensen bezorgen we je een maatgemaakte offerte met een gedetailleerd overzicht van alle kosten.

 • Stap 4

  Ga je akkoord met onze offerte, dan is het tijd voor het definitief ontwerp. Zijn er voorbereidende werken nodig? Moeten er raam- en/of deuropeningen vergroot of verkleind worden? Of moeten er nieuwe blauwe steendorpels worden geplaatst? Dan worden die werken in samenspraak met onze technische dienst doorgenomen. Aansluitend bezorgen we je de voorgeschreven plannen.

 • Stap 5

  Onze technische verantwoordelijke doet ter plaatse de nodige metingen. In samenspraak met hem bepaal je ook de draairichting van je nieuwe ramen en deuren.

 • Stap 6

  Na de opmeting volgt de eigenlijke productie. We sturen de bestelling door naar onze fabrikant en na twee weken mag je al een (voorlopige) leveringsdatum aanvragen.

 • Stap 7

  Drie weken voordat de werken starten, delen we je de definitieve datum mee voor de plaatsing van nieuwe ramen, deuren, poorten en rolluiken.

 • Stap 8

  Tijd voor de montage van je nieuwe ramen, deuren, poort(en) en rolluiken! Het montageteam arriveert met de producten die je besteld hebt en voert de nodige uitbraak-, montage- en finishingwerken uit. Je bent klaar om volop van je nieuwe, comfortabele woning te genieten!