Offerte aanvraagBrochure aanvraag

Bezoek onze showrooms

GERAARDSBERGEN

Astridlaan 144
9500 Geraardsbergen

TERNAT
Assesteenweg 125
1740 Ternat

 Met verlof van
13/07 tot en met 6/08 

NL - FR

 

Poorten

Een mooie garagepoort die past bij je ramen en deuren? Die een meerwaarde geeft aan je woning? Dat is een L- door sectionaalpoort . Deze smelt samen met de gevel en vraagt minder ruimte bij het openen. Een technisch hoogstandje met de focus op esthetiek. Dé perfecte match met je ramen en deuren. En, je krijgt gegarandeerd maatwerk. 

Poorten van Ramen Op Maat beantwoorden aan de strengste veiligheidsnormen. Veerbreuk-, vingerklem-, onderloop- en fotocelbeveiliging of noodontkoppeling ... Ramen Op Maat staat ook borg voor veiligheid-op-maat.

Alle poorten van Ramen Op Maat hebben een hoge isolatiewaarde. En de stevige dichting aan de onderzijde biedt een afdoende bescherming tegen wind, regen en ongedierte.

Eén druk op de knop en je poort gaat open of dicht. Kies je voor een standaardbediening of voor extra opties? Ramen Op Maat biedt je ook uitgebreide domotica-mogelijkheden.

Ramen Op Maat biedt je de keuze uit diverse paneelvarianten. Stuccopanelen, vlakke panelen, panelen inhoutnerf-imitatie, in standaard- of structuurlak. Ramen Op Maat levert en installeert ze, op maat van jouw wensen, desgewenst in dezelfde kleur als je ramen en deuren.

              

Waarom kiezen voor Ramen Op Maat?

  • Ramen, deuren, poorten en rolluiken van topkwaliteit
  • Een eenvoudig doelgericht stappenplan
  • Oplossingsgericht maatwerk, plaatsing en afwerking
  • Garantie tot 15 jaar

Een offerte aanvragen of een concrete vraag stellen?

Neem contact op