Offerte aanvraagBrochure aanvraag

Bezoek onze showrooms

GERAARDSBERGEN

Astridlaan 144
9500 Geraardsbergen

TERNAT
Assesteenweg 125
1740 Ternat

 Met verlof van
13/07 tot en met 6/08 

NL - FR

Aluminium ramen

Hou je van een strakke, ultrafijne look? Fan van grote glaspartijen? Dan is aluminium de juiste keuze. Het is stevig, duurzamer dan welk ander materiaal ook en leverbaar in bijna alle kleuren en tinten. Bij Ramen Op Maat geniet je van optimale isolatie en veiligheid. Ook heb je keuze uit een aantal slimme opties en technologieën.

Aluminium is 100 % recycleerbaar en zo goed als onverslijtbaar. Met aluminium ramen van Ramen Op Maat  kies je dus niet alleen voor natuur en milieu, maar ook voor langdurige zekerheid. En Ramen Op Maat voegt daar ook nog een perfect maatwerk aan toe.

Aluminium ramen zijn een absolute aanrader als je fan bent van een strakke vormgeving en een simpele esthetiek. Ramen Op Maat voert ze uit in de tint van je keuze en met oog voor het kleinste detail. Het resultaat? Schoonheid op maat.

De aluminium ramen van Ramen Op Maat zijn de enige op de markt met een dergelijke standaard isolatiekwaliteit. Een slimme ‘onderbreking’ draagt bij tot een optimaal efficiënte thermische isolatie. Samen met het hoogisolerend glas van Ramen Op Maat je garantie voor absoluut toprendement.

De aluminium ramen van Ramen Op Maat zijn extra-veilig. Door het gepatenteerd beveiligingssysteem zijn ze alvast een maat te sterk voor ongenode gasten. 

                    

Waarom kiezen voor Ramen Op Maat?

  • Ramen, deuren, poorten en rolluiken van topkwaliteit
  • Een eenvoudig doelgericht stappenplan
  • Oplossingsgericht maatwerk, plaatsing en afwerking
  • Garantie tot 15 jaar

Een offerte aanvragen of een concrete vraag stellen?

Neem contact op