Offerte aanvraagBrochure aanvraag

Bezoek onze showrooms

GERAARDSBERGEN

Astridlaan 144
9500 Geraardsbergen

TERNAT
Assesteenweg 125
1740 Ternat

 Met verlof van
13/07 tot en met 6/08 

NL - FR

Houten ramen

Hout is een materiaal dat sinds mensenheugenis zijn efficiëntie en talloze mogelijkheden heeft bewezen. Ook voor ramen is het helemaal terug van nooit weggeweest. Wil je pure authenticiteit? Dan zijn houten ramen de beste optie. Je vindt ze bij ons op maat in alle gewenste modellen en uitvoeringen, veilig en met een hoogwaardige isolatie.

Ramen Op Maat hecht een groot belang aan de kwaliteit van de afwerking. Onze houten ramen zijn gelamelleerd-gelijmd voor een hoge stevigheid en stabiliteit en geheel rotvrij. Stuk voor stuk garanties voor een lange levensduur.

Geef je woning een persoonlijke toets door, samen met ons, te kiezen voor de best passende panelen en sierlijsten in de mooiste vormgeving en kleuren. Ga je voor een design op maat? Ramen Op Maat gaat voor niet minder dan het beste resultaat. 

Hout is van nature een goed isolatiemateriaal. Ramen Op Maat heeft het thermisch isolerend vermogen van zijn houten ramen nog versterkt. Met energiebesparende maatoplossingen als resultaat.

Door gebruik te maken van verschillende sluitingspunten per raam, geniet u van de beste bescherming tegen ongenode gasten.

         

Waarom kiezen voor Ramen Op Maat?

  • Ramen, deuren, poorten en rolluiken van topkwaliteit
  • Een eenvoudig doelgericht stappenplan
  • Oplossingsgericht maatwerk, plaatsing en afwerking
  • Garantie tot 15 jaar

Een offerte aanvragen of een concrete vraag stellen?

Neem contact op