Offerte aanvraagBrochure aanvraag

Bezoek onze showrooms

GERAARDSBERGEN

Astridlaan 144
9500 Geraardsbergen

TERNAT
Assesteenweg 125
1740 Ternat

 Met verlof van
13/07 tot en met 6/08 

NL - FR

Aluminium-houten ramen

Als authenticiteit en duurzaamheid je keuze bepaalt, gaat er niets boven de combinatie aluminium met hout. Een mooie, steeds populairdere optie waar je ook bij Ramen Op Maat voor terecht kan. Met de garantie van een uniek en duurzaam resultaat en optimale isolatie- en veiligheidsprestaties. En een zo goed als onuitputtelijke kleurenkeuze. En ja, ook hier kan je kiezen voor de Ramen Op Maat opties en technologieën.

De aluminium-houtramen van Ramen Op Maat verenigen het beste van twee werelden: een strak design en een warme look, esthetiek en authenticiteit, duurzaamheid en levensduur. En dat alles inclusief het ongeëvenaarde maatwerk van Ramen Op Maat.

Moderne en nostalgische kleuren. Aluminium-houtramen van Ramen Op Maat combineren beide tot een uniek esthetisch geheel. In het design dat je verkiest. Op maat van jouw wensen en verwachtingen.

De hoge thermische isolatie van onze aluminiumprofielen en de verhoogde isolatie van onze houtprofielen. De som is gauw gemaakt: ook onze aluminium-houtramen zorgen voor een gevoelige besparing op je energierekening.

Door gebruik te maken van verschillende sluitingspunten per raam geniet u van de beste bescherming tegen ongenode gasten.

    

Waarom kiezen voor Ramen Op Maat?

  • Ramen, deuren, poorten en rolluiken van topkwaliteit
  • Een eenvoudig doelgericht stappenplan
  • Oplossingsgericht maatwerk, plaatsing en afwerking
  • Garantie tot 15 jaar

Een offerte aanvragen of een concrete vraag stellen?

Neem contact op