Offerte aanvraagBrochure aanvraag

Bezoek onze showrooms

GERAARDSBERGEN

Astridlaan 144
9500 Geraardsbergen

TERNAT
Assesteenweg 125
1740 Ternat

 Met verlof van
13/07 tot en met 6/08 

NL - FR

PVC ramen

Ga je voor de beste prijs-kwaliteit, kies dan PVC-ramen. Je bent hiermee zeker van een goede isolatie en een optimale veiligheid. Voeg daar een heel gevarieerd kleurengamma, interessante opties en technologieën aan toe. Zo vind je ramen die perfect passen bij jouw woon- en levensstijl.

De PVC ramen van Ramen Op Maat combineren uitzonderlijke eigenschappen en excellente prestaties met een verrassend betaalbare prijs. Voeg daarbij het slimme maatwerk en je voelt het: je budget is in goede handen.

PVC ramen van Ramen Op Maat zijn kleurvast en uitermate onderhoudsvriendelijk. Ook de hoeken zijn zodanig uitgevoerd dat je ze snel en makkelijk kan reinigen. En dankzij de feilloze plaatsing, blijven ze een woonleven lang in prima staat.

Al een bepaalde kleur in gedachten? Of heb je nog geen idee en ben je op zoek naar inspiratie? Ramen Op Maat biedt je de keuze uit een rijkgevarieerd kleurenpalet. En natuurlijk helpen we je graag om dìe kleur te kiezen die het best bij jouw woonstijl en jouw raamprofielen past.

Onze PVC ramen staan borg voor een hoge thermische isolatie door de standaarduitvoering met 5 kamers, de hoogwaarige glaskeuze en het uitgekiend profiel. Ook de rust in huis is verzekerd, dankzij de prima akoestische isolatie. Meer woonplezier én minder energieverbruik. Dat is waar Ramen Op Maat voor staat.

De PVC ramen van Ramen Op Maat beschermen je ook tegen ongenode gasten. De profielen zijn zo ontworpen en uitgevoerd dat elke inbraakpoging vanzelf wordt bemoeilijkt. En als je echt veiligheid-op-maat wilt, heb je de keuze uit onze speciale veiligheidspacks.

                      
  

Waarom kiezen voor Ramen Op Maat?

  • Ramen, deuren, poorten en rolluiken van topkwaliteit
  • Een eenvoudig doelgericht stappenplan
  • Oplossingsgericht maatwerk, plaatsing en afwerking
  • Garantie tot 15 jaar

Een offerte aanvragen of een concrete vraag stellen?

Neem contact op