Offerte aanvraagBrochure aanvraag

Bezoek onze showrooms

GERAARDSBERGEN

Astridlaan 144
9500 Geraardsbergen

TERNAT
Assesteenweg 125
1740 Ternat

 Met verlof van
13/07 tot en met 6/08 

NL - FR

Rolluiken

Wist je dat rolluiken niet alleen zorgen voor een betere veiligheid, meer privacy en meer comfort? Maar ook voor energiebesparing? Dat je je bestaande woning met de juiste rolluiken beter kan isoleren? En dat je bij de renovatie van een woning van tenminste 10 jaar oud maar 6% in de plaats van 21% BTW betaalt?

Maak kennis met een rolluikkensysteem dat overal ter wereld gekend en gewild is om de sierlijke, discrete inbouw, de praktische elektrische bediening en de ongeëvenaarde stevigheid. En natuurlijk kan je op ons rekenen voor een perfecte plaatsing. Mét fabrieksgarantie!

Veiligheid is geen optie maar een topprioriteit bij Ramen Op Maat. Dat geldt ook voor onze rolluiken. Ze bieden bescherming tegen ongewenste indringers en verzekeren je van de gewenste privacy.  

Een betere thermische isolatie en minder last van straatlawaai. Ramen Op Maat rolluiken zorgen voor beide.  In de winter is het warm en in de zomer lekker fris in huis. Dat scheelt zowel in verwarmings- als in koelingskosten.

Volets roulants intégrés, volets roulants en applique ou contre-volets ? Fenêtres Sur Mesure vous aide volontiers à faire votre choix et fournit et installe tout sur mesure.

Eén druk op de knop en je rolluik gaat naar boven of naar beneden. Kies je voor een standaardbediening of voor extra opties? Ramen Op Maat biedt je ook uitgebreide domotica-mogelijkheden.

  

Waarom kiezen voor Ramen Op Maat?

  • Ramen, deuren, poorten en rolluiken van topkwaliteit
  • Een eenvoudig doelgericht stappenplan
  • Oplossingsgericht maatwerk, plaatsing en afwerking
  • Garantie tot 15 jaar

Een offerte aanvragen of een concrete vraag stellen?

Neem contact op