Offerte aanvraagBrochure aanvraag

Bezoek onze showrooms

GERAARDSBERGEN

Astridlaan 144
9500 Geraardsbergen

TERNAT
Assesteenweg 125
1740 Ternat

 Met verlof van
13/07 tot en met 6/08 

NL - FR

Zonwering

Hou je van natuurlijk daglicht, maar kies je graag zelf waar en wanneer de zon welkom is? Met de zonweringssystemen van Ramen Op Maat regel je de gewenste schaduw en koelte. Deze zijn volledig op maat gemaakt en volgens de regels geïnstalleerd. Ook kan je ze automatisch bedienen. Vind het systeem dat bij jouw licht- en warmtebehoeften past.

Check zeker ook de nieuwe collectie zonweringen voor horizontale en verticale beglazing, Deze zorgen steeds voor een goede warmtewering.

 

De zonweringen van Ramen Op Maat doen wat ze beloven: bescherming bieden tegen de zon en schadelijke uv-stralen. Ook je terras of veranda zijn nu terdege beschut, zodat je er overdag en ’s avonds tenvolle van kan genieten. Comfort op maat bestaat!

Ramen Op Maat biedt de keuze uit een grote diversiteit aan zonweringen, knikarmschermen, screens en uitvalschermen. Samen met jou bekijken we wat er nodig is om ook jouw woning te voorzien van de juiste zonwering in de passende kleur en stijl.

Ga je voor een manuele of een automatische bediening? Of ben je er nog niet uit? Bekijk de praktische mogelijkheden, samen met onze adviseurs. Zo kom je vanzelf tot de beste oplossing.

Waarom kiezen voor Ramen Op Maat?

  • Ramen, deuren, poorten en rolluiken van topkwaliteit
  • Een eenvoudig doelgericht stappenplan
  • Oplossingsgericht maatwerk, plaatsing en afwerking
  • Garantie tot 15 jaar

Een offerte aanvragen of een concrete vraag stellen?

Neem contact op